Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

​ Ved Vejgården 47, Kirkendrup - 5270 Odense N      post@odense-malerfirma.dk

Tapetarbejde - Tapetsering og andre former for vægbeklædning

Tapetarbejde giver dig uanede muligheder. Tapetsering er en enkel og god økonomisk metode til at skabe lige præcis det udtryk i din bolig eller på dit kontor, som du ønsker, og det er uagtet, om du er til farverige mønstre, klassisk design eller et mere simpelt look.

Professionel rådgivning om tapetarbejde

​Odense Malerfirma udfører alle former for tapetsering. Vi har omkring 40 års erfaring og kan derfor tilbyde professionel rådgivning og farveplanlægning i forhold til tapetarbejde i enhver form og for alle typer af kunder, herunder privatkunder, offentlige institutioner, butikker og andre virksomheder.

Vi ser mulighederne i et rum, og vi tænker altid kreativt, når det kommer til vores arbejde med tapet. Skal rummet være lyst, ønsker du blot en enkelt væg tapetseret, eller drømmer du om et specielt motiv? I samarbejde med dig finder vi den løsning på tapetarbejde, der passer dig bedst. Vi klarer både spartling, tapetarbejde, filtopsætning og andre former for vægbeklædning.

Personlig kontakt ved tapetarbejde og malerarbejde

​Vi vægter den personlige kontakt højt, når vi udfører tapetarbejde, malerarbejde og facadearbejde. Mester er med ude på stort set alle opgaver og sørger for at informere dig fra start til slut. Derved kan spørgsmål og eventuelle ændringer altid imødekommes nemt, fleksibelt og hurtigt.

I Odense Malerfirma behandler vi vores kunders hjem, som var det vores eget hjem, og vi rydder naturligvis altid pænt op efter os, når vi har udført tapetarbejde.

Odense Malerfirma på Fyn er din professionelle samarbejdspartner i forhold til tapetarbejde, og derfor er vi medlem af Danske Malermestre og Odense Malerlaug. Kontakt os på telefon 40312810 for at få et godt tilbud.