Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

​ Ved Vejgården 47, Kirkendrup - 5270 Odense N      post@odense-malerfirma.dk

Spartelarbejde

Når spartelarbejde skal udføres, er det vigtigt, at professionelle fagfolk står for opgaven, så du sikrer dig et kvalitetsresultat, der både holder både nu og i mange år frem.

Det har stor betydning, at spartelarbejdet udføres med kræsen om detaljerne, så det er klargjort på bedst mulig vis til den efterfølgende tapetsering og maling samt til flit og glasvæv.

Vi sørger for en god arbejdsbund, og vi anvender altid slibemaskine og støvsuger for at minimere støvet mest muligt.

Energivenlige materialer

Odense Malerfirma har stor erfaring med spartling af alt fra loft til gibsvægge og træværk. Vi er med fra start til slut og står også gerne for opsætning af filter, tapetsering og maling.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og energivenlige materialer. Vi arbejder kun med de bedste produkter fra de mest anerkendte leverandører i branchen.

Det er din garanti for en holdbar og pæn løsning.

Ærligt arbejde

Når du vælger Odense Malerfirma, kan du regne med, at et ord er et ord. Vi vægter ærligt arbejde højt og bestræber os naturligvis altid på at overholde alle aftalte betingelser, priser og leveringstider.

Vi er kendt for kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Det er vores mission altid at leve op til den kvalitet, som vi har været kendt for siden etableringen af firmaet.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for spartelarbejde.​