Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

​ Ved Vejgården 47, Kirkendrup - 5270 Odense N      post@odense-malerfirma.dk

Malerarbejde i huse og ejendomme på Fyn

Odense Malerfirma har knap 20 års erfaring med malerarbejde, men malermester Ruddi Jensen selv har omkring 40 års erfaring med alle former. Vores malerfirma udfører således maleropgaver for private, virksomheder, butikker og offentlige institutioner, hvor vi udfører både store og små opgaver for en bred vifte af gamle og nye kunder.

Vi står parat med vores lange erfaring med malerarbejde

​Uagtet du har brug for malerarbejde på børneværelset, i stuen, på vinduerne, på facaden, i det nye hus eller på kontoret, står vi parat med vores lange erfaring og store ekspertise inden for malerfaget, tapetopsætning, filtopsætning, spartling, facaderenovering og farverådgivning.

Vi står med andre ord til rådighed med kompetent farvevejledning og farveplanlægning. Således kan du få hjælp og inspiration til at finde den helt rette farve i forbindelse med vores malerarbejde på for eksempel bygningen eller væggene, og så den samtidig matcher præcis din stil

​Fokus på kvalitet ved malerarbejde men også på helheden

​Vi kommer gerne ud og ser på ejendommen, inden vi giver et tilbud, så vi i samråd med dig kan finde den bedst mulige løsning med hensyn til valg af farver, kvalitet og andre praktiske hensyn. Vi har nemlig ikke blot fokus på kvalitet, men også på helheden.

Alt malerarbejde skal være funktionelt og holdbart, men også pænt at se på. Odense Malerfirma på Fyn er din professionelle samarbejdspartner uanset opgavetype. Vi er medlem af Danske Malermestre og Odense Malerlaug.

Kontakt Odense malerfirma

Kontakt os på telefon 40312810 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig