Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

Filtopsætning i kreative eller klassiske farver​

Væv- og filtopsætning er i mange tilfælde et godt alternativ til tapetopsætning, især hvis du har vægge med mange revner eller ujævnheder, men væv- og filtopsætning kan også vælges alene på grund af for eksempel strukturen.

Vi har lang erfaring med filtopsætning og farverådgivning

Odense Malerfirma på Fyn er specialister i filtopsætning, og med omkring 40 års erfaring med blandt andet malerarbejde ved vi for eksempel, at filt og glasvæv kræver en særdeles god bund.

Det er nødvendigt at benytte en slibemaskine for at skabe en bund, der er hundrede procent i orden. Samtidig anvender vi altid en støvsuger for at minimere støvet så godt som muligt. Vi er altid opmærksomme på at tage hensyn til kunder, børn, beboere og personale, når vi udfører opsætning af væv og filt.

Samtidig har Odense Malerfirma en stor ekspertise inden for farverådgivning og farveplanlægning. Vi har i det hele taget et naturligt øje for at hjælpe folk med at finde det rette farvevalg. Vi har blandt andet udført filtopsætning for privatpersoner og offentlige institutioner samt erhverv som kontorbygninger og butikker.

Sammen finder vi en løsning på dit behov

​Vores mange kunder ved, at vi altid kan se mulighederne i et rum, og at vi altid tænker kreativt, når det kommer til opsætning. Skal dit rum være lyst, ønsker du filtopsætning på en enkelt væg, eller drømmer du om noget ganske særligt? I samarbejde med dig finder vi en løsning på tapet-, væv- samt filtopsætning, der passer til din stil, ejendommens udtryk og dine særlige behov.

Kontakt os på telefon 40312810 for at få et godt tilbud på opsætning  af tapet, væv eller filt samt farverådgivning.

​​