Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

​ Ved Vejgården 47, Kirkendrup - 5270 Odense N      post@odense-malerfirma.dk

Facaderenovering på din ejendom på Fyn

Bygningens facade er det første, som du lægger mærke til, når du kommer hjem, og det er også det første, som gæsterne eller kunderne ser, når de kommer forbi din bolig eller dit kontor. Derfor er det vigtigt, at den fremstår pæn, så du kan glæde dig over at vise ejendommen frem. Ligeledes er det vigtigt, at der ikke opstår skader i muren. Derfor er facaderenovering væsentlig for ejendommens vedligeholdelse.

Odense Malerfirma tilbyder renovering af facader for privatpersoner, virksomheder, butikker og offentlige institutioner på Fyn. Vi klarer både små og store opgaver, ligesom vi både klarer overfladisk og dybdegående renovering af facaden.

Stor ekspertise inden for facaderenovering

​Omkring 40 års erfaring har gjort os til eksperter inden for facaderenovering. Hvad enten facaden skal repareres eller friskes op med ny maling, står vi gerne for opgaven. Vi tilbyder enovering med eller uden afrens, ligesom vi også håndterer sandblæsning i samarbejde med kompetente sandblæsere. Dertil kommer, at vi holder os opdaterede omkring facaderenovering via vores netværker i for eksempel Danske Malermestre og Odense Malerlaug.

Rådgivning om ud fra dine ønsker

​Odense Malerfirma kommer gerne ud og giver et uforpligtende besøg omkring facaderenovering for at vurdere løsningsmulighederne til din facade. Derpå rådgiver vi ud fra dine ønsker og behov, ligesom vi også altid ser på, hvad der vil passe ind i bygningens arkitektoniske stil.

Hvis du har specifikke ideer eller løse tanker, kan vi hjælpe med at realisere dem. Kontakt os allerede i dag på telefon 40312810, hvis du ønsker at høre mere om facaderenovering, og hvad vi kan tilbyde dig.​