Odense Malerfirma v/

Ruddi Jensen

​ Ved Vejgården 47, Kirkendrup - 5270 Odense N      post@odense-malerfirma.dk

Malerfirma i Odense på Fyn med 40 års erfaring

Odense Malerfirma blev grundlagt i 1998 af malermester Ruddi Jensen, der har 40 års erfaring inden for malerfaget. Malerfirmaet håndterer både store og små opgaver. Vi leverer det færdige arbejde til rette tid og sted - hver gang. Vi lægger med andre ord vægt på at overholde en aftale, men også på kvalitet. Derfor har Odense Malerfirma oplevet en kraftig vækst gennem de seneste 10 år og har i dag en sund økonomi.

Effektivt malerfirma med høj kvalitet

​Odense Malerfirma lægger stor vægt på kvalitet i alle henseender, ligesom vi har stort fokus på effektiv planlægning. Planlægning er altafgørende for at kunne udføre et professionelt arbejde til en fornuftig pris. Dertil kommer, at vi har fokus på miljøet og derfor anvender miljørigtige produkter.

Sans for farverådgivning

​Vores Malerfirma har også stor ekspertise inden for farverådgivning og farveplanlægning. Vi har et naturligt øje for at hjælpe vores kunder med at finde det rette farvevalg. Vores store erfaring med malerarbejde og farvevalg kommer fra vores opgaver for private kunder, men også fra malerarbejde for blandt andet børnehaver, kontorbygninger og butikker. Vi er i øvrigt gode til at tage hensyn til børn og personal, når vi maler.

Derudover er vi specialister i tapetopsætning og spartling. Med 40 års erfaring ved vi, at blandt andet filt og glasvæv kræver en særdeles god bund. For at skabe en bund, der er hundrede procent i orden, anvender vi altid slibemaskine, men benytter også en støvsuger for at minimere støvet bedst muligt.

Den daglige ledelse i vores malerfirma varetages af malermester Ruddi Jensen, der står for koordinering, opfølgning, ordrebehandling, kalkulation, service, indkøb og malerarbejde. Ring til os på telefon 40312810 for at få et godt tilbud for malerarbejde på Fyn.​